Μια μελέτη με περίπου 30.000 συμμετέχοντες έδειξε ότι εκείνοι που κατανάλωναν τακτικά αβοκάντο είχαν τουλάχιστον 30% λιγότερες πιθανότητες να είναι υπέρβαροι. Συγκεκριμένα, το σωματικό τους βάρος ήταν κατά μέσο όρο 3,4 κιλά χαμηλότερο, η περιφέρεια της μέσης τους ήταν 2,5 εκατοστά μικρότερη, ενώ ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) ήταν μια μονάδα χαμηλότερος.
Περισσότερα...
Περισσότερα...
Πώς κολλάει η γαστρεντερίτιδα και πώς την ξεχωρίζεις από τη δηλητηρίαση;
Περισσότερα...
Μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό PLOS Genetics, συνδέει συγκεκριμένα είδη άσκησης με μικρότερη πιθανότητα εμφάνισης παχυσαρκίας, σε άτομα με γενετική προδιάθεση.
Περισσότερα...
Περισσότερα...
Τι ακολουθεί μετά από ένα ξενύχτι με ποτό.
Περισσότερα...
Περισσότερα...
Η χορήγηση ενός πειραματικού φαρμάκου δύο φορές τον χρόνο φαίνεται να καταργεί την ανάγκη καθημερινής λήψης χαπιών για τη μείωση της «κακής» χοληστερόλης
Περισσότερα...
Ποιο είναι το φρούτο εκείνο που πρέπει να το αγοράζουμε πάντα βιολογικό;
Περισσότερα...
Περισσότερα...